Groundhog Day

Groundhog Day

på August Wilson Theatre

Pris från 1161 kr

Musikalen Groundhog Day (Måndag hela veckan) handlar om den cyniske meteorologen Phil Connors i Pittsburgh, som skickas ut på uppdraget att rapportera från den årliga stadsfesten Groundhog Day, när han plötsligt finner sig tvingad att återuppleva samma dag om och om igen ... och igen.

Höjdpunkter:
- Upplev Groundhog Day som musikal
- Välj dina egna platser
- Baserad på filmen Måndag hela veckan, från 1993

Upplev måndag hela veckan
När varje ny dag upprepar sig och utspelar sig exakt på samma sätt, börjar Phil förlora hoppet. Frågan är om det finns något i denna märkliga situation han kan dra lärdom av, kommer han någonsin att hitta det rätta svaret och bryta den onda cirkeln?

Musikalen är baserad på filmen Groundhog Day från 1993 (”Måndag hela veckan” på svenska), med Bill Murray och Andie MacDowell i huvudrollerna. Idag betraktas filmen som en modern klassiker och har utsetts till en av de 101 största filmerna som någonsin gjorts. År 2000 röstades Måndag hela veckan fram till en av världens topp 10 bästa komedier någonsin, av filmmagasinet Total Films läsare.

Hur får jag mina biljetter?
När din beställning är slutförd skickas din e-biljett/voucher till din e-postadress, det är bara skriva ut den och ta den till teatern.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

August Wilson Theatre
245 West 52nd Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2017-04-17

Föreställningens längd:
2 hours, 30 minutes

Vägbeskrivning


Subway till 50 St. station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen