Ghost The Musical

Ghost The Musical

på Lunt-Fontanne Theatre

Pris från 1054 kr

Se Ghost The Musical på Broadway i New York. Musikalen, som är baserad på filmen med samma namn, gör nu succé på Broadway. Biljetter till den romantiska musikalen Ghost på Broadway i New York bokar du här!

Ghost The Musical är baserad på den Oscar belönade filmen av Bruce Joel Rubin från 1990 med samma namn, där vi såg Patrick Swayze , Demi Moore och Whoopi Goldberg i huvudrollerna.

I denna romantiska musikal får vi följa det förälskade paret Molly och Sam. Efter det att Sam kallblodigt mördas en natt hamnar Sam mellan denna värld och nästa.. Med hjälp av ett tvivielaktigt medium försöker Sam kommunicera med sin Molly från "andra sidan", för att skydda henne mot faror och sin egen iskalla mördare..

Musikalen innehåller den oförglömliga "Unchained Melody " och många många fler...

Läs mer om Ghost The Musical i London West End!


OBS! När du bokar biljetter till en musikal i New York kommer du alltid beviljas de bästa platserna tillgängliga vid tiden för din bokning. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som sköter tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse, får du ytterligare en voucher som visar dina exakta platser! Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa tillgängliga platserna vid tidpunkten för din bokning!

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Lunt-Fontanne Theatre
205 W 46th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
måndag och onsdag till lördag 20.00 - tisdag 19.00

Matiné
onsdag och lördag 14.00

Bokas från
2012-04-23

Föreställningens längd:
2 h 30 min

Vägbeskrivning


Subway till 49 St. station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen