Fun Home

Fun Home

på Circle In The Square Theatre

Pris från 1267 kr

Musikalen Fun Home i New York handlar om den grafiska författaren Alison, som oväntat förlorar sin far. Händelsen får henne att dyka djupt ner i sitt förflutna och hon berättar historien om den instabila, lysande och enastående man, vars temperament och hemligheter kom att definiera en hel familj och Alisons liv.

Höjdpunkter:
- Njut av en gripande musikal
- E-biljett direkt till din inkorg
- Originalbiljetterna väntar på dig i kassan på teatern

Se musikalen Fun Home
Berättelsens scener flyttar mellan dåtid och nutid. Alison återupplever sin unika barndom på familjens begravningsbyrå Bechdel, sin växande förståelse för sin egen sexualitet och de hotfulla, obesvarade frågorna om hennes fars dolda önskningar.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Kan jag välja mina platser?
Nej, det är teatern som hanterar tilldelningen av platser och du tilldelas alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Circle In The Square Theatre
235 West 50th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2015-04-19

Föreställningens längd:
1 tim 45 min - ingen paus

Vägbeskrivning


Subway till 50th St. station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen