Fuerza Bruta

Fuerza Bruta

på Daryl Roth Theatre

Pris från 498 kr

Fuerza Bruta på Broadway i New York! Missa inte Fuerza Bruta när du besöker the Big Apple. Biljetter till Fuerza Bruta på Broadway i New York bokar du här!

Från skaparna bakom hitten De La Guarda kommer nu Fuerza Bruta som är en upplevelse utöver det vanliga. Detta är en riktig drömföreställning där vardagen får sitta i baksätet medan drömmarna är det som styr. Du får chansen att se något riktigt annorlunda och något du kommer att bära med dig för en lång tid framöver.

Det du ser är spektakulärt! Effekterna fantastiska! Deltagarna springer och tumlar över en vertikal vägg och helt plötsligt springer en man huvudstupa genom en vägg. Två människor försöker desperat ansluta sig från motsatta sidor av en enorm snurrande och virvlande duk och det mest extraordinära av allt utförs av dansare i en vattenvärld ovanför publikens huvuden.

Allt detta sker med ett soundtrack i bakgrunden som är en korsning mellan dunkande klubb "beats" och ny lugn världsmusik. 

OBS! När du bokar biljetter till en föreställning i New York här på siten väljer du priskategori och sektion (parkett / orchestra eller balkong / mezzanine). Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse/voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.Fantastiskt 5.0

5.0 Betyg från 1 kundrecensioner
Häftigt!

En minnesvärd upplevelse med musik, akrobatik och dans på väggar och i tak. Helt galet!

Gunilla, Solna
TIS, 22 OKT 2013
5.0

 

5.0

Fantastiskt 5.0

Betyg från 1 kundrecensioner

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Daryl Roth Theatre
101 E 15th St
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2007-10-24

Föreställningens längd:
65 min

Vägbeskrivning


Subway till 14th - Union Sq. Station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen