Cougar The Musical

Cougar The Musical

på St. Luke's Theatre

Cougar The Musical spelar just nu på Broadway i New York. Cougar The musical är både varm och rolig. Köp dina biljetter till Cougar The Musical på Broadway i New York här!

"Lustfulla, roliga och hjärtevärmande", Cougar The Musical av Donna Moore handlar om tre gudomliga men desillusionerade kvinnor som utvecklar en smak för heta och unga män. De låter sin inre puma vråla och spinna och under tiden hittar de kärlek och egenmakt i processen. Det är en sexig, våldsam avnjutning av tre fantastiska-över-fyrtio kvinnor och det är mycket talangfull toyboy som sjunger och dansar sig igenom en rad original låtar, från slipning blues, doo-wop, pop till "Julio," en romantisk ballad som vibrationssjungs.

Denna lustfulla, själfulla och hjärtevärmande, Cougar the Musical är en galen åktur från Cougar Baren till nagelsalongen och tillbaka. Kvinnorna lär sig att säga "ja" till att bli äldre, "ja" till självförtroende, ja" till vänskap och "ja" till kärleken.

Passa på att se Cougar the Musical på Broadway i New York!

OBS! När du bokar biljetter till en musikal i New York här på siten väljer du priskategori och sektion (parkett / orchestra eller balkong / mezzanine). Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse/voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

St. Luke's Theatre
308 W 46th Street (btwn 8 & 9 ave)
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2012-08-26

Föreställningens längd:
90 minutes, no intermission

Vägbeskrivning


Subway till 49th St. Station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen