Avenue Q

Avenue Q

på New World Stages / Stage 3

Pris från 857 kr

Upplev musikalkomedin Avenue Q på Broadway i New York! Musikalen kombinerar aktörer och "muppet"-dockor i en högljudd och rolig show! Missa inte denna galna långkörare på Broadway!

Höjdpunkter:
- Förboka biljetter till denna underhållande musikal
- Få de bästa tillgängliga platserna i vald kategori
- Se en Tony Award belönad föreställning – Best Musical

Vad handlar Avenue Q om?
Avenue Q berättar den tidlösa historien om en fattig och nyutexaminerad New York student som tvingas bo på Avenue Q - men det är helt okej, för grannarna är roliga, lurviga typer!

Föreställningen utspelar sig i ett påhittat kvarter i New York, som befolkas av en förtjusande samling kufiska typer i form av den korkade Christmas Eve och hennes olyckliga fästman Brian samt dockorna Slappa Nicky, garderobsbögen Rod, den förvirrade Princeton, den kärlekstörstande Kate, sexgalningen Trekkie Monster och bimbon Lucy The Slut. De svär som borstbindare, ägnar sig åt docksnusk på scenen och kommer med både kloka och galna visdomsord. Det finns egentligen inget bra ord som beskriver Avenue Q, det vore fel att kalla Avenue Q en dockteater. South Park, Sesame Street eller Muppet Show för vuxna är inte helt korrekt heller, men man kan lugnt säga att det är den lurvigaste och kanske även den roligaste föreställningen på länge. Avenue Q innehåller scener som kan vara olämpliga för barn under tolv år. 
Vi kan med säkerhet säga att Avenue Q innehåller scener som passar för alla vuxna med sinne för humor! 

Avenue Q är underhållande, fartfylld och politiskt inkorrekt. Boka dina biljetter redan idag!

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Vem passar föreställningen för?
Föreställningen rekommenderas från 12 år och uppåt.

Hur lång är föreställningen?
2 timmar och 15 minuter, inklusive paus.

Viktig information:

- När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Riktigt bra 4.0

4.0 Betyg från 1 kundrecensioner
Jag tyckte så här..............

Föreställningen var jätte bra och gav verkligen ett budskap genom att ta upp ämnen som jag uppfattade det handlade om amerikanernas fördomar som rasism, homosexualitet, problem med arbetslöshet, bostadsbrist och kongress och statsskick mm. Skådespelarna var duktiga och hanterade sina dockor perfekt. Verkligen en föreställning värd att ses. /Eva Lange

Eva, Uddevalla
TOR, 24 OKT 2013
4.0

 

4.0

Riktigt bra 4.0

Betyg från 1 kundrecensioner

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

New World Stages / Stage 3
340 West 50th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
onsdag till lördag samt måndag 20.00 - söndag 19.30

Matiné
lördag 14.30 och söndag 15.00

Föreställningens längd:
2 h 15 min

Vägbeskrivning


Subway till 50th St. station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen