A Gentleman's Guide to Love and Murder

A Gentleman's Guide to Love and Murder

på Walter Kerr Theatre

Pris från 1277 kr

A Gentlaman’s Guide To Love And Murder är en riktig musikalkomedi, så om du letar efter en musikal à la Downtown Abbey, med moral som en mungo – då kan du sluta leta! A Gentlaman’s Guide To Love And Murder – är den nya musikalen om uppförande (nåja, dåligt uppförande), som har stående ovationer och vunnit flera utmärkelser för bästa musikal.

Höjdpunkter:
- Förboka biljetter till denna hysteriska musikal
- Få de bästa tillgängliga platserna i vald kategori
- Njut av denna prisbelönt musikal - Best Musical

Vad handlar föreställningen om?
Monty Navarro har precis mottagit fantastiska nyheter! Det har visat sig att han är en förlorad familjemedlem av en nobel och rik familj och han kan i om detta bli nästa hertig av Highhurst. Såklart finns det ett par små saker som kan hindra honom på vägen dit.

Han gör därför vad vilken ambitiös överklass gentleman som helst skulle göra. Han försöker få bort hindren från vägen till framgång. En älskarinna som vill ha mer än hans kärlek, en trolovad som är hans kusin (vem håller koll) och ett konstant hot att bli kastad bakom lås och bom. Hur han ska komma till slottet i tid för tebjudningen kan man fråga sig!

Among the most inspired and entertaining new musicals I’ve seen in years!" (New York Times)

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Vem passar föreställningen för?
Föreställningen rekommenderas från 10 år och uppåt. Barn under 4 år får inte följa med.

Hur lång är föreställningen?
2 timmar och 20 minuter, inklusive paus.

Viktig information:
- När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Fantastiskt 5.0

5.0 Betyg från 1 kundrecensioner
Se den!

Det här var verkligen en helt magiskt underhållande föreställning! Vi var så imponerade av allt att det tog några timmar att smälta intrycken. Vilka begåvade musikalartister och välskrivet manus. Bättre än jag kunnat drömma om! Även väldigt smidigt att köpa biljetter online och bara hämta ut dem precis innan showen börjar. Toppbetyg!

Emily, Malmö
TIS, 14 JUL 2015
5.0

 

5.0

Fantastiskt 5.0

Betyg från 1 kundrecensioner

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Walter Kerr Theatre
219 West 48 Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2013-11-17

Föreställningens längd:
2 hours, 20 minutes

Vägbeskrivning


Subway till 49th St. station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen