Misery

Misery

på Broadhurst Theatre

Pris från 1251 kr

Se Bruce Willis i thrillern Misery på Broadway i New York! Tvåfaldige Emmy- och Golden Globe belönade Bruce Willis gör sin Broadway-debut, tillsammans med trefaldige Emmy belönade Laurie Metcalf, i höst i den nya pjäsen Misery, en hårresande spännande thriller.

Höjdpunkter
- Köp dina biljetter till nervkittlande thrillern Misery
- Se Bruce Willis live på scen
- Begränsad säsong - endast 16 veckor
- Baserat på en roman av Stephen King

Upplev Bruce Willis live på Broadway
Efter en nästan dödlig bilolycka finner sig den världsberömda författaren i ett främmande hus, där hans självutnämnda största fan sköter om honom och ser till att han får hälsan åter. Men när hennes kärlek till hans arbete går över i en farlig besatthet, inser han att det är upp till honom själv att komma på sin bästa historia hittills – hur han kan fly med livet i behåll.

Scenversionen av Misery är baserad på Stephen Kings populära roman och har anpassats för Broadway scenen av den tvåfaldigt Oscarbelönade William Goldman.

Misery spelar en strikt begränsad period på endast 16 veckor, så se till att få tag på biljetter till Broadways, just nu, hetaste föreställning!

Misery (svenska titeln Lida) kom ut som film 1990, i regi av Rob Reiner, och med James Caan och Kathy Bates i huvudrollerna.

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Kan jag välja mina platser?
Nej, det är teatern som hanterar tilldelningen av platser och du tilldelas alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Broadhurst Theatre
235 West 44th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2015-11-15

Föreställningens längd:
90 min, ingen paus

Vägbeskrivning


Subway till 42nd. St. station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen