It's Only a Play

It's Only a Play

på Gerald Schoenfeld Theatre

Pris från 1314 kr

Se Matthew Broderick och Nathan Lane tillsammans med en stjärnspäckad ensemble bestående av F. Murray Abraham, Stockard Channing, Megan Mullally och Micah Stock, i komedin It's Only A Play, en komedi om Broadway-komedier. Köp dina biljetter här!

It’s Only a Play spelas på Gerald Schoenfeld Theatre och är skriven av den fyrfaldigt Tony Award-belönade Terrence McNally

Matthew Broderick spelar huvudrollen som Peter Austin, en teatermänniska som är mer än förväntansfull över att se om hans nya pjäs blir väl mottagen. Det är premiärkväll för Peter Austins (Matthew Broderick) nya pjäs och han väntar ivrigt på att se om den nya föreställningen blir en hit. Med sin karriär på spel, delar han Premiärkvällen med sin bästa vän och tillika tv-stjärna (Nathan Lane), sin spirande producent (Megan Mullally), sin oberäkneliga huvudrollsinnehaverska (Stockard Channing), sin naturbegåvade regissör, en ökänd kritiker (F. Murray Abraham) och en pinfärsk garderobiär (Micha Stock i sin Broadway-debut).

It’s Only a Play är både en löjlig och tillika ömtålig pjäs. Se den!

NOTERA! När du bokar biljetter till en föreställning i New York här på siten väljer du priskategori. Era exakta platser inom vald priskategori, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse/voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.


Andra föreställningar med filmstjärnor i ensemblen:

The River – med Hugh Jackman

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Gerald Schoenfeld Theatre
236 West 45th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2014-10-09

Föreställningens längd:
2 hours, 35 minutes

Vägbeskrivning


Take the subway to 42nd St. station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen