On the Twentieth Century

On the Twentieth Century

på American Airlines Theatre

Pris från 1274 kr

Se Kristin Chenoweth och Peter Gallagher i nypremiären av den dråpliga komedimusikalen On The Twentieth Century på Broadway i New York! 

Det bjuds på skratt nonstop ombord The The Twentieth Centruy Train, lyxtåget på väg från Chicago till New York City. Lycka, kärlek och rackartyg kolliderar när den flamboyenta och på-gränsen-till-konkurs teaterproducenten Oscar Jaffe (Golden Globe® vinnaren Peter Gallagher) ger sig ut på ett galet uppdrag att övertala den unga glamorösa Hollywood filmstjärnan Lily Garland (Emmy® och Tony Award® vinnaren Kristin Chenoweth) att spela huvudrollen i sitt nya, dock obefintliga, episkt drama. Men är tågresan tillräckligt lång för att blåsa liv gnistan mellan dessa tidigare älskande, skapa en pjäs från början samt hitta pengar som financierar kalaset hela vägen till Broadway?

NOTERA! När du bokar biljetter till en föreställning i New York här på siten väljer du priskategori och sektion. Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse och voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

American Airlines Theatre
227 West 42nd Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2015-03-12

Föreställningens längd:
2 Hours, 30 Minutes

Vägbeskrivning


Take the subway to 42nd St. station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen