Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar

på Neil Simon Theatre

Pris från 1136 kr

Upplev Jesus Christ Superstar, the musical, på Neil Simon Theatre på Broadway i New York! Boka dina biljetter online här på sidan till denna berömda och klassiska musikal - Jesus Christ Superstar på Broadway i New York!

En ny version av denna spektakulära musikal, spelar nu för fulla hus på Broadway i New York! Missa inte tillfället att uppleva denna nyproduktion av den välkända och omtyckta musikalen Jesus Christ Superstar, som ursprungligen skrevs av mästarna Andrew Lloyd Webber och Tim Rice.


OBS! När du bokar biljetter till en musikal i New York kommer du alltid beviljas de bästa platserna tillgängliga vid tiden för din bokning. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som sköter tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse, får du ytterligare en voucher som visar dina exakta platser! Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa tillgängliga platserna vid tidpunkten för din bokning!

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Neil Simon Theatre
250 West 52nd Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
tisdag till lördag 19.00 - fredag och lördag 20.00

Matiné
onsdag och lördag 14.00 - söndag 15.00

Bokas från
2012-03-22

Föreställningens längd:

Vägbeskrivning


Subway till 7th Ave. Station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen