Cirque du Soleil Paramour

Cirque du Soleil Paramour

på Lyric Theatre

Pris från 1189 kr

Förbered dig på att bli tagen med storm av Paramour, en vild och passionerad ny föreställning som på bästa sätt förenar det spektakulära Cirque du Soleil med magiskt berättande och musik som definierar Broadway.

Höjdpunkter:
- Upplev en Cirque du Soleil-föreställning i NYC
- Få de bästa platserna i din valda kategori
- Njut av en show som ingen annan

Upplev Cirque du Soleil Paramour
Berättelsern utspelar sig under Hollywoods glamorösa gyllene ålder, där en vacker ung skådespelerska tvingas välja mellan kärleken och berömmelse.

Paramour förenar romantisk intrig, musikalnummer och imponerande dans med hjärtbultande akrobatik. Ensemblen består av världens bästa cirkusartister och stora Broadway-kändisar.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Viktig information:


- När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Lyric Theatre
213 West 42nd Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2016-05-25

Föreställningens längd:
TBD

Vägbeskrivning


Take the subway to Times Sq. 42nd St. station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen