Charlie and the Chocolate Factory

Charlie and the Chocolate Factory

på Lunt-Fontanne Theatre

Pris från 752 kr

Musikalen Charlie and The Chocolate Factory (Kalle och Chokladfabriken ) har sin efterlängtade premiär på New Yorks Broadway!

Träffa Kalle, Willy Wonka och de andra filurerna i Chokladfabriken på Lunt-Fontanne Theatre i New York! Boka dina biljetter online – enkelt, säkert och smidigt!

Roald Dahls härligt smakfulla, lite mörka berättelse om unga Charlie (Kalle) Bucket och den mystiska chokladkonditorn Willy Wonka kommer till liv i en Broadway musikal, regisserad av Oscar-vinnaren Sam Mendes.

När Charlie vinner en gyllene biljett till den märkliga och underbara Wonkas Chokladfabrik, får han sin livs chans att smaska på sötsaker han alltid drömt om. Men bakom fabrikens grindar upptäcker de fem lyckliga vinnarna att allt inte är så sött som det verkar…

Förutom regissör Sam Mendes står en stark produktionsgrupp bakom denna musikal, vars historia har fascinerat världen i mer än 50 år, och som 2005 filmatiserades med Johhny Depp huvudrollen som Willy Wonka.

Denna trädgård av choklad, med en armé av ekorrar och udda Oompa-Loompas måste bara upplevas! Se Charlie and The Chocolate Factory the musical i New York - en musikal som är fylld av choklad för alla sinnen!

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Lunt-Fontanne Theatre
205 W 46th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2017-04-23

Föreställningens längd:
2 hours and 30 minutes

Vägbeskrivning


Subway till 49 St. station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen