Cats

Cats

på Neil Simon Theatre

Pris från 1713 kr

Sir Andrew Lloyd Webbers prisbelönta musikal Cats kommer äntligen tillbaka till Broadway i New York. Upplev den legendariska och kultförklarade musikalen baserad på T.S. Eliots diktsamling från 1939, ”Old Possum’s Book of Practical Cats”. Nypremiär i juli 2016!

Höjdpunkter:
- Se den världsberömda musikalen Cats
- Få de bästa tillgängliga platserna i din valda kategori
- Lyssna till superhits som ”Memory” live på scenen  

Vad handlar musikalen Cats om?
Vi får följa en grupp katter med olika karaktärer under en ödesdiger natt, då den årliga Jellikelbalen hålls under månens sken. Gamle Profetikus ska välja ut den katt som ska få resa till Himlarnas Hus och där återfödas till ett nytt liv. Berättelsen följer katternas strävanden att bli den lyckliga utvalda som får komma tillbaka till ett nytt liv.

Det blir en magisk natt fylld med sång och dans… och som glamourkatten Grizabella sjunger "Let the memory live again"!

Musikalen innehåller mycket lite dialog, och den är fylld av enastående dans- och sångnummer samt fantastisk make-up.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning är bekräftad skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Hur lång är föreställningen?
Ca 3 timmar, inklusive paus.

Vem passar föreställningen för?
Cats är lämplig för alla åldrar.

Visste du detta om Cats?
Den ursprungliga Broadway-musikalen hade sin premiär 1982 på Winter Garden Theatre, där den spelade 7485 föreställningar över en period på hela 18 år. I Londons West End hade Cats sin urpremiär 1981 och spelades för fulla hus i rekordlånga 21 år, vilket gör den till en av de längst spelade musikalerna i West Ends historia. Cats har även översatts till 10 språk och haft runt 9.000 föreställningar runt om i världen genom åren.

Vilka ingår i teamet bakom Cats?
Den världsberömda engelska kompositören Sir Andrew Lloyd Webber står bakom Cats. Det kreativa teamet för den nya Broadway-uppsättningen omfattar Mick Potter (ljud design), Natasha Katz (ljus design), John Napier (sceneri och kostym), koreografi av Andy Blankenbuehler, baserad på den ursprungliga koreografin, assisterande regissör är Gillian Lynne, och regissör är Trevor Nunn.

Viktig information:
- När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. 

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Neil Simon Theatre
250 West 52nd Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2016-08-02

Föreställningens längd:
TBA

Vägbeskrivning


Subway till 7th Ave. Station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen